Nieuwsbericht
Eerste training op 7 februari

Aanvang 19:30 uur

 
S4 Portaal

Laatste nieuws
Tue 22 May
Zaterdag een wedstrijd tegen ONR 2

Aanvang 14:30

Aanwezig 13:45

 
 
 S1 S2 S3 S4 A1 B1 B2 C1 C2 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 F4 F5

ONR 4 meldt zich in de middenmoot

Thu 19 Apr, 18:40


Na een slechte reeks tegen DIO Groningen thuis, VEV uit en Smilde thuis, respectievelijk 0-3, 6-0 en 1-10, heeft ONR 4 de aansluiting met de middenmoot weer gevonden.



Na een slechte reeks tegen DIO Groningen thuis, VEV uit en Smilde thuis, respectievelijk 0-3, 6-0 en 1-10, heeft ONR 4 de aansluiting met de middenmoot weer gevonden. Werd er twee weken geleden al gelijk gespeeld tegen Gronitas (2-2), zaterdag werd er met 2-1 gewonnen in een slechte wedstrijd tegen Zevenhuizen en woensdag was GRC Groningen rijp voor de slachtbank. ONR 4 en GRC stonden voor deze wedstrijd 8ste en 7de in de competitie, maar wanneer ONR de drie punten wist te pakken, zou men GRC passeren en was de aansluiting met de middenmoot een feit. De uitwedstrijd werd, op kunstgras, met ‘maar’ 5-3 verloren, dus er was hoop.

 

Na een zeer sterk begin van ONR was het Arnold Mulder die al snel voor 1-0 zorgde. Als gelegenheidspits melde hij zich voorin. Na een goede actie tot de achterlijn wilde hij de bal voor geven, deze werd echter door een verdediger van GRC achter zijn eigen doelman gewerkt. De geruchten gaan al de ronde dat deze spelers zich reeds heeft aangemeld bij ONR.

GRC kon maar geen grip krijgen op de wedstrijd. Achterin stond ONR sterk te verdedigen en voorin werd men steeds gevaarlijker. Het was daarom ook geen verassing dat Daniël Westra voor de 2-0 zorgde. Na een vlammend schot, waar de keeper nog een antwoord op had, was het opnieuw Daniël die de uittrap van de keeper in de voeten kreeg. Na goed kijken kwam hij met een prachtige lob uit de rechter en was de keeper kansloos.

GRC begon sterker te worden, maar Marcel was heer en meester in ZIJN doelgebied en wist zijn doel, op wat bloedspetters na, schoon te houden Zo werd er gerust met een 2-0 voorsprong.

 

In de tweede helft was het opnieuw ONR dat gevaarlijk werd. Na een paar goede afstandschoten waar de keeper nog een antwoord op had, was het Jurjan Kupers die zijn eerste van het seizoen mocht binnen tikken. Jan Jakob zette zijn actie door tot de rand van de zestien en zetten voor, Jurjan Kupers stond 4 meter buitenspel maar mocht toch scoren. 3-0. Op dit moment was de wedstrijd gespeeld, maar wilde de scheidsrechter zijn stempel nog op de wedstrijd drukken. Na commentaar op de leiding van de kant van GRC bleef men met 10 man over door een rode kaart. GRC raakte hierdoor gefrustreerd en Jurjan Kupers werd hiervan het slachtoffer. De verdediger van GRC plantte zijn voetbalschoen in de borst van Jurjan.

ONR was de ploeg die rustig bleef voetballen. De drie punten waren binnen, het was alleen nog de vraag wat de uitslag werd. Hier wilde Menno Vos ook graag over mee praten. Twee weken geleden moest hij nog op de fiets naar Norg om een over geschoten bal op te halen, vandaag stond zijn vizier wel op scherp. Vanaf 25 meter schoot hij schitterend raak en bepaalde de eindstand op 4-0.

 

Zaterdag is ONR 4 even vrij en mag men nagenieten van deze zeer goede wedstrijd, maar volgende week wacht opnieuw Zevenhuizen. Na de slechte wedstrijd van vorige week, moet men dan toch kunnen domineren en opnieuw drie punten pakken. Twee weken later wordt de competitie afgesloten met een thuiswedstrijd tegen ACV uit Assen. Deze uitwedstrijd werd in Assen gewonnen, dus ook thuis moet men de drie punten kunnen pakken.

 

Graag tot 28 mei bij de wedstrijd tegen Zevenhuizen!








Terug
 
 
 
 
 
Sponsorgalerie